Sider

torsdag den 14. november 2013

Salat med sesamkylling

I denne uge er der atter blevet byttet lidt rundt på dagene, da Oskar og jeg igår endte med, at spise hos mine forældre. Dermed blev sesamkyllingen udskudt til i dag og det smagte skønt som sædvanligt. Selve salaten var hvad vi lige havde af grøntsager i køleskabet; hvidkål, gulerod, rød peberfrugt, rødløg, agurk, sukkerærter og lidt fetaost. Hertil blev serveret en hurtigt sennepsvinaigrette og så selvfølgelig sesamkyllingen. 

Ingredienser
1 kyllingbryst pr. næse
Sesamfrø
Et par spiseskefulde af krydderiblandingen Wasabi og sesame fra Santa Maria
Olie

1. Hvert kyllingebryst vendes i sesamfrø og krydderiblandingen, hvorefter de steges i lidt olie på en stegepande. Det kan dog være nødvendigt, at kyllingebrysterne steges færdig i en forvarmet ovn, hvis de er meget tykke. Hvis de steges færdige på panden kan man nemlig risikere, at frøene bliver brankede og så er de altså ikke helt så lækre.


Simpel og hurtig aftensmad. Kyllingen med panering af sesam "pepper" en hver salat op og gør et ellers så kedeligt kyllingebryst virkeligt lækkert. 
Selve paneringen kunne også fint bruges til små stykker laks serveret med gnavegrønt og lidt soya med wasabi som dybbelse.  
I morgen står den på pizza og helst lavet på grillen, så hermed sendes en stille bøn i håbet om tørvejr. 
Sov godt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar