Til aften fik vi græsk gyros med soulaki, thatziki og serveret i et hjemmebagt fladbrød. Det skulle gå lidt hurtigt herhjemme, da der var mange sultne munde der skulle mættes og gerne hurtigst muligt. Dermed var der ikke tid til billeder, men det smagte skønt. En lignende opskrift findes her.
Vi passer mine forældres hund Frida, da mine forældre sammen med et af deres vennepar, er rejst et par dage til Hamborg. De skal bo på " Side" som er et af byens designhoteller og faktisk et som vi tidligere har besøgt. Det er gennemtjekket og super flot indrettet - bestemt en oplevelse værd.
Vi nøjes med at hygge os med Frida, men jeg tror faktisk det er Oskar som hygger sig mest. Det vil i hvert fald ikke undre mig, hvis hans første ord bliver Frida.
Madplanen for den kommende uge er lidt tungere og efterårsagtig mad, hvor mange af retterne indeholder sovs. Det er mest for Oskars skyld, da han er utroligt sovse-glad og lige for tiden er han ikke alt for vild med at spise. De har i hvert fald et hyr i vuggestuen, hvor han ikke vil spise frokost, så det er vigtigt at aftensmaden herhjemme er interessant.
Mandag : Forloren hare med grøntsags/kartoffelmos m. agurkesalat, ribsgele og sovs.
Tirsdag : Fiskefingre med ovnbagte kartofler og grønt
Onsdag : "Hare-sandwich"
Torsdag : Mørbrad med æbler og svampe
Fredag : Oksegryde
Lørdag : Stjerneskud
Søndag : Rester fra fredag
Ingen kommentarer:
Send en kommentar