Sider

onsdag den 28. august 2013

Lasagne

I går blev det en hurtig omgang aftensmad, da alt forarbejdet lå i fryseren. Det skal forståes således, at jeg sidste gang hvor der blev serveret spaghetti bolognese, frøs halvdelen ned. Derfor var det kun at ligge lasagnen sammen og så fik den en tur i ovnen. Det kan vist ikke blive nemmere.
Jeg brugte ikke almindelige pastaplader i dag, men derimod macaroni, da jeg syntes det giver en lidt anden spise og smagsoplevelse end plader. Macaroni spiser vi oftest herhjemme i stedet for almindelig spaghetti, vi syntes begge to det smager bedre. Retten med macaroni minder om en pastaret fra Grækenland, så måske det er her inspirationen er hentet. Hvad den hedder dernede, ja, det er straks en anden sag. 


Da bolognesen ikke var varm betyder det også, at retten skal have længere tid i ovnen end en almindelig lasagne. Den skal cirka have 45-60 minutter ved 180 grader og skal eventuelt dækkes med staniol noget af tiden, så den ikke bliver brændt. Mærk efter om macaronien er helt tilberedt. Jeg lagde lasagnen sammen med lidt mornaysauce og sluttede af med et ordentligt skud parmesan. Opskriften på bolognesen finder du her
Velbekomme.
I dag skal jeg ud og spise frokost med mine forældre. Det bliver endnu et besøg på Brasserie Ferdinand i Århus, da mine forældre har et par spotdeals, som skal bruges inden på lørdag. Der kommer ingen klager for min side, da det efterhånden er mit ynglingsspisested i Århus til frokost. Hvis I besøger Århus og bliver tiltrukket af turistfælde nummer 1, alle caféerne ved åen, så fortsat længere ned og der finder du Ferdinand. Det er en smule dyre end de almindelig cafeer, men kvaliteten er så mange længder bedre. 
God dag til jer der skulle kigge her forbi bloggen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar