Vores familie´s hverdags klassiker er istedet risotto og det kan vi i lange perioder spise minimum en gang om ugen, hvor den står som tilbehør til en bøf, kylling, fisk eller hvad man lige lyster. Jeg må tilstå, at min ynglingsrisotto er en udgave med masser af svampe og allerhelst også grønne asparges. Det var også denne udgave som blev lørdagens aftensmad med store lækre portobello svampe og ovenikøbet som tilbehør til en stor lækker kalve-Ribeye. Her er en af mine tidligere opskrifter på risotto.
Oskar strejker fortsat lidt hvad angår maden, men lørdag fik han da spist en ganske fin portion risotto, men det har også altid været en af hans ynglingsretter. Hvis man da ser bort fra risengrød.
Jeg har været syg den sidste uges tid, så der har været meget stille her på bloggen. Maden der er blevet serveret herhjemme må siges, at have været alt andet end spændende, men vi er da ikke gået sultne i seng. Heldigvis er jeg ved at være mig selv igen, så forhåbentlig kommer det også til at kunne ses her på bloggen.
I aften står den på kylling og bulgursalat, så grøntskuffen i køleskabet kan blive tømt og jeg håber opskriften kommer på bloggen i løbet af et par dage. Det er en super nem opskrift og så er den lækker at bruge i madpakken.
God dag derude......
Ingen kommentarer:
Send en kommentar