Sider

søndag den 8. september 2013

Madplan uge 37

I dag har på mange måder været en slapper-dag, eller det syntes jeg i hvert fald. Der er ikke blevet lavet nogen former for husligtarbejde og aftensmaden var rester fra i fredags, vi har dog bevæget os uden for vores dør. 
Vi var nemlig alle tre på tur til Tangkrogen i Århus hvor der blev afholdt dette års Foodfestival. Jeg havde som nævnt tidligere vundet en billet og havde glædet mig til at komme afsted. Der var mange ting som jeg gerne ville se deriblandt DM i hotdog og jeg vidste dermed også, at jeg kunne lokke min mand med. 
Det var en dejlig dag og en skæg konkurrence, men jeg syntes godt nok prisniveauet på de forskellige hotdogs var noget højt. Det ville være en frygtelig dyr fornøjelse, at skulle smage alle deltagernes bud, specielt i Gourmet kategorien. Det kan godt være at overskuddet går til et godt formål, men jeg syntes nu alligevel det er for dyrt med priser på mellem 100-200 kr. for en Gourmet Hotdog. Når jeg ser bort fra det var det en rigtig sjov oplevelse, og der var en super god stemning på pladsen. Der røg da også et par hotdogs ned og vi smagte også den vindende hotdog, men min mand ville da gerne have smagt dem allesammen.
Oplevelsen af festivalen var påvirket af, at skulle køre rundt med en nysgerrig 1 årige i klapvogn, hvilket den unge mand nu klarede godt. Der var da mange ting og sager som vi gerne ville have brugt mere tid på, men det er altså bare ikke muligt for nu, men næste år tror jeg at jeg vil afsted alene. Måske jeg skulle ønske mig et madkursus i fødselsdagsgave, det kunne i hvert fald være en god oplevelse.
Jeg fandt da et par ting jeg gerne ville have med hjem, men det blev faktisk kun til 3 af de lækre honninger fra HELT. Én med lakrids, én med hindbær og sidst men ikke mindst én med ingefær. Jeg har tidligere købt honningen med lakrids og den smager altså helt fantastisk. HELT´s honning har en helt specielt dybde og sødme som jeg aldrig har oplevet i andre honninger. Det er ikke nogen billig honning, men den er på alle måder pengene værd.
Jeg var også på udkig efter Selleberg, som sælger lækre produkter med danske kirsebær, men kunne simpelthen ikke finde deres stand. Var jeg den eneste som ikke fandt den? Jeg havde håbet at få sirup og hele syltede kirsebær med hjem, men det må jeg vist have tilgode.
Rosinen i pølseenden er den kommende uges madplan, hvor vi allerede mandag ligger ud med rester fra lørdag hvor vi fik oksemørbrad og risotto. Det bliver da en skøn aftensmad på en lidt kedelig mandag. 



Mandag : Rester fra lørdag

Tirsdag : Svensk pølseret

Onsdag : Sennepskylling med frisk pasta

Torsdag : Friske forårsruller med spicy dip

Fredag : Jeg skal mødes med mine kollegaer, så min mand må nøjes resterne af svensk pølseret fra om tirsdagen

Lørdag : Coq au vin blanc

Søndag : Helstegt rødspætte med persillesovs, kartofler og grønt

God søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar